Zakelijk

Zakelijk

Ondernemers moeten blindelings kunnen vertrouwen op de service die geleverd wordt. Iemand die precies weet wat de wensen van de klant zijn en hoe die het beste bereikt kunnen worden. WM installaties weet dat bedrijven zich graag onderscheiden van hun concurrenten. Zeker voor ondernemingen en instellingen die veel relaties of klanten ontvangen. Bovendien straalt een prachtige kantooromgeving een aantrekkelijke sfeer uit. Dat brengt bezoekers ongemerkt in een positieve sfeer. Door onze bevoegdheden om NEN 3140 en NEN 1010 keuringen uit te voeren. Kunnen we ook nog eens veiligheid garanderen, wie wilt dat nou niet?

 

 

Kantoren

Sfeervolle ruimtes

Verduurzaming

Groen ondernemen

Duurzaam ondernemen is een thema op de Nederlandse markt die steeds belangrijker wordt. Niet alleen omdat een steeds groter deel van de consumenten en klanten alleen zaken wenst te doen met ondernemingen die duurzaam ondernemen, maar ook omdat het kosten kan besparen en nieuwe marktkansen kan creëren. Om deze redenen is WM installaties actief bezig met deze ontwikkelingen.

 

NEN 3140 & NEN 1010 keuringen

Nieuwe installaties moeten worden geïnspecteerd volgens NEN 1010 en bestaande volgens NEN 3140. De installatie wordt geïnspecteerd op de norm die geldig was bij de aanleg van de installatie. De NEN 3140 keuring stelt vast dat bestaande elektrische installaties en arbeidsmiddelen, zoals vast opgestelde apparatuur en handgereedschap, veilig werken. Een NEN 1010-keuring is bedoeld om te controleren of een nieuw aangelegde elektrische installatie of een uitbreiding van een installatie voldoet aan de voorschriften.

 

Wilt u contact met ons opnemen?

U krijgt ondersteuning van deskundig en breed opgeleide en gecertificeerde professionals. Wij hebben ruime ervaring binnen ons vakgebied. We zijn mensen met passie voor ons vak.

Onze tevreden klanten

Een impact maken die er toe doet