Home

Wij transformeren uw visie in resultaten

Samen met de opdrachtgever denken we mee, om zo optimaal resultaat te behalen. De jarenlange ervaringen, het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van medewerkers staan garant voor een optimaal eindproduct. WM installaties is een dynamisch familiebedrijf waar innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend zijn.

Diensten

Elektrotechniek

Wij zijn gespecialiseerd in de engineering, uitvoering, beheer, inspectie en onderhoud van elektrotechnische installaties en werken volgens de laatste wettelijk gestelde normen en houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten om uw elektrotechnische installatie ook in de toekomst zonder problemen te laten functioneren.

Glasvezeltechniek

Wij zijn gespecialiseerd in fusielassen, hierbij kunnen wij glasvezel lassen met de nieuwste technologie met apparatuur van Tumtec. Met deze expertise kunnen wij glasvezel kabels in eigen beheer lassen, waardoor het voor de klant makkelijker en sneller wordt om een data installatie naar eigen wens te laten aanleggen.

Data

Eén van onze specialismen is het aanleggen van data installaties, VOIP en netwerkbekabeling bij bedrijven, winkels, en kantoren. Goede en complete data installaties zijn van cruciaal belang bij data transmissies, netwerkverbindingen en communicatie. Daarbij is het van belang dat de data installatie en de infrastructuur geschikt wordt gemaakt voor toekomstige uitbreiding.

Klanten

Particulier

WM installaties heeft de afgelopen jaren geholpen bij tientallen projecten op de zakelijke markt. Van inspirerende kantoor omgevingen tot een horecabehoefte bij een sportvereniging. Door juist de focus te leggen op individuele klanttevredenheid, duurzaam ondernemen en de beheersing van de totale kosten willen we de samenwerking in de zakelijke markt versterken.

Zakelijk

WM installaties heeft de afgelopen jaren geholpen bij tientallen projecten op de zakelijke markt. Van inspirerende kantoor omgevingen tot een horecabehoefte bij een sportvereniging. Door juist de focus te leggen op individuele klanttevredenheid, duurzaam ondernemen en de beheersing van de totale kosten willen we de samenwerking in de zakelijke markt versterken.

NEN 3140 en NEN 1010 keuringen

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het controleren van elektrotechnische installaties. Wij zijn bevoegd om deze controles uit te voeren. Deze keuringen zijn belangrijk voor de veiligheid en voor de verzekering van uw bedrijfspand. Onze inspecteurs hebben ruime ervaring met NEN 3140 en NEN 1010 keuringen in diverse branches, zoals kantoren, ziekenhuizen en diverse industriële omgevingen. Ze bepalen de veiligheid van de installatie en/of apparatuur aan de hand van een visuele inspectie en door de installatie door te meten.

Waarom kiezen voor ons

Relevante werkervaring

U krijgt service verleend door deskundige en opgeleide en gecertificeerde professionals. Wij hebben ruime werkervaring in de sectoren: elektrotechniek, glasvezeltechniek en data.

Duidelijk

We garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.

Maatwerk

Iedere situatie is anders. Iedere organisatie en manager heeft andere wensen en behoeftes. We stellen ons flexibel op om u diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte.

Bewezen technieken

We maken alleen gebruik van bewezen methoden en technieken om de visie van de klant te bereiken. Eenvoudig, intuïtief en gericht op resultaat. Dit levert zekerheid op en geen onnodige stressvolle situaties.

Onze tevreden klanten

Een impact maken die er toe doet